Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Diensten

De juiste IT-professional op de juiste plaats

Afbeelding 2

Op zoek naar IT-professionals die jouw team of organisatie naar een hoger plan kunnen tillen? Bij People Xpert ben je verzekerd van een ruime expertise en capaciteit in een groot gebied van het ICT-landschap. Onze detavast-constructie biedt veel voordelen, maar we kunnen ook helpen bij de inhuur van tijdelijke IT-professionals.

De kerntaak van People Xpert is zorgen voor de juiste professional op de juiste plaats. Dat valt of staat met het vinden van de optimale mix tussen hun competenties enerzijds en de voorkeuren en wensen van onze opdrachtgevers anderzijds. Daarbij is ons motto: Let’s grow together’.

Samenwerken en samen groeien, dat vinden we belangrijk bij People Xpert. In onze visie kunnen we dat voor alle partijen bereiken door uit te gaan van onze kernwaarden: vertrouwen, veiligheid en vrijheid. Door deze voorwaarden kunnen onze professionals boven zichzelf uitstijgen en vliegt de IT van onze klanten mee omhoog.

 

Persoonlijk contact

Afbeelding 3Zoals onze naam al weergeeft, zetten we de mens centraal bij People Xpert. Dat geldt zowel voor onze professionals als opdrachtgevers. Persoonlijk contact vinden we daarom erg belangrijk. We maken graag uitgebreid kennis met onze opdrachtgevers, zodat we een goed beeld krijgen van de organisatie, de mensen en de uitdagingen die er liggen. We zijn open, informeel en eerlijk over de procedure en maken heldere afspraken.

Optimaal rendement

We werken met een flexibel ondernemingsmodel, waarbij de medeverantwoordelijkheid van onze professionals vooropstaat. Beloningen worden gekoppeld aan wat zij bijdragen in het ondernemingsresultaat. Dat resulteert in een optimale inzet en inbreng bij elke opdracht, met een korte inwerktijd. Voor onze klanten betekent dit optimaal rendement en onze professionals vinden de vrijheid en zelfstandigheid die ze zoeken.

Kom vrijblijvend kennis met ons maken!
Let's grow together

Benieuwd naar onze werkwijze of de mogelijkheden tot samenwerking? Wij vertellen je er onder het genot van een lekker kopje koffie graag meer over.

Kennismaken

People Xpert gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.