Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Ontdek Detavast

People Xpert kan opdrachtgevers ondersteunen bij de inhuur van tijdelijke IT-professionals. Maar het brengt veel voordelen met zich mee wanneer je deze kennis zelf in huis hebt. Door gebruik te maken van de detavast-mogelijkheden van People Xpert, kun je geld, tijd en risico’s besparen. Niet voor niets is onze detavast constructie door de jaren heen succesvol geworden.

Hoe werkt het precies?

Geïnteresseerd in de mogelijkheden die onze detavast constructie met zich meebrengt? In dat geval zetten we graag nog even enkele belangrijke zaken voor u op een rijtje. Veel opdrachtgevers zijn zich er namelijk niet van bewust, maar door ons in te schakelen kan er veel tijd bespaart worden. Daarnaast is deze manier van werken ook op financieel vaak interessant. Onze constructie zorgt er immers voor dat u geen overnamekosten hoeft betalen na afloop van de detavast periode. Ook vindt de werving en selectie plaats op basis van no cure no pay. 

Profiteer van onze voordelen

Ervaren wat onze detavast constructie voor u kan betekenen? Aarzel niet langer en neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Kom vrijblijvend kennis met ons maken!
Benieuwd naar alle detavast-opties?

Of wil je weten wat de andere mogelijkheden zijn? Neem contact met ons op en we leggen graag uit wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Kennismaken

People Xpert gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.